Ga naar de inhoud
Home » ReAttach

ReAttach

ReAttach is een niet belastende en kortdurende interventie. ReAttach is gericht op het optimaliseren van de verwerking van stress en sensorische prikkels, het verbeteren van affect regulatie (het vermogen om je eigen emotionele basis te hanteren) en het activeren van persoonlijke groei.
Tijdens de ReAttach sessie hoef je niet te praten. Er wordt in wisselend ritme zachtjes op je handen getrommeld. Je krijgt denk- en zoekopdrachten en haalt de oplossing zelf uit je brein.

Na ReAttach vermindert de psychologische stress en overprikkeling, neemt de stresstolerantie toe en word je pro-actiever en veerkrachtiger. Je kunt daardoor beter naar jezelf kijken en verbinden met anderen. Dit komt door een verbeterde doorstroming van het werkgeheugen naar het lange termijn geheugen. Hierdoor ontstaan er voorwaarden om te leren, anders te kijken en te voelen.

Wanneer Re-Attach:
Loop je vast in jouw dagelijks leven op gebied van prikkelverwerking of het omgaan met emoties, vind je het lastig om onder woorden te brengen waarom het niet goed gaat, vind je het moeilijk om te gaan met klachten of ziekte, ervaar je een onrustig of gejaagd gevoel, lukt het niet goed om je grenzen aan te geven en te hanteren, of verlies je de grip op planning en organisatie? Dan is ReAttach misschien iets voor jou!

ReAttach kan ingezet worden als onderdeel van de ergotherapie behandeling of als losse interventie.
De interventie bestaat uit 3-5 sessies verdeeld over 3 maanden.

Neem vrijblijvend contact op via info@ergotherapie-ingebruijns.nl